Welkom

Op zoek naar de leukste studentenvereniging van Utrecht? Voel je als een vis in het water bij Ichthus Utrecht.
Welkom op de website van de introductieweek 2019 der C.S.V. Ichthus Utrecht! De introweek is speciaal voor nieuwe leden om op een laagdrempelige manier meer te zien van Ichthus, de stad Utrecht en nieuwe mede-eerstejaars! Het is de manier om de sfeer te komen proeven bij de leukste christelijke studentenvereniging van Utrecht! Het draait deze week om kennismaking, ontspanning en gezelligheid! Dit jaar zal de introweek plaatsvinden van maandag 9 september tot en met vrijdag 13 september. Blok alle avonden van deze week dus even in je agenda, want door elke dag te komen, ontdek je pas echt wat voor verschillende visjes Ichthus Utrecht rijk is! Komt er nu een stortvloed van vreugdevolle emoties over je heen...? Voel je een fontein vol van blijdschap in je opborrelen...? Meld je dan meteen hier aan. Je ontvangt een bevestigingsmail zodat je je aanmelding zwart op wit hebt staan. Door je aan te melden, geef je je enkel op voor de activiteiten tijdens de introweek. In deze week zelf krijg je de mogelijkheid om definitief lid te worden van de vereniging. Het thema van de introweek is dit jaar: "Als een vis in het water". Door de introweek heen zal dit thema aan bod komen, dus verwacht een spetterende week! Bang dat je je blauw moet betalen voor deze week en helemaal onder water komt te staan? Dat is niet nodig, want voor slechts €10,- kan je deelnemen aan dit avontuur! Neem dit bedrag mee op de eerste dag van de introweek en geniet daarna van alle activiteiten!

Praktische informatie
Enkele praktische informatie willen we nog met jullie delen.

Fiets in Utrecht
Het is handig om tijdens de introweek een fiets in Utrecht te regelen, want met je schip kom je niet verder dan de gracht. Voornamelijk bij de Tour de Hap-activiteit op dinsdagavond is dit zeer aan te raden. Als je nog geen eigen fiets in Utrecht hebt, kun je ook een OV-fiets huren voor €3,85 per dag (let wel op: je moet hiervoor een apart abonnement op je OV-kaart zetten). Lukt het niet om een fiets te regelen, geef het dan aan op het inschrijfformulier (of neem contact met ons op).

Logeren bij een Ichthiaan
Woon je niet in Utrecht en is het te ver om 's avonds onder een donkere hemel de zeilen in de wind te zetten en koers te varen terug naar huis? Dan is er de mogelijkheid om bij Ichthianen te logeren tijdens de introweek! We willen dit echt aanraden, omdat het erg leuk en gezellig is om bij de borrels en het feest te kunnen blijven. De mogelijkheid kun je aanvinken op het aanmeldingsformulier voor de introweek.

4-uurtje
Ben je vrij tussen je colleges en de avondactiviteiten en zou je anders maar alleen door Utrecht banjeren? Kom dan samen met mede-guppies, de commissie en andere Ichthianen naar het 4-uurtje in de Hema (Steenweg 59)!


Geen ontgroeningsactiviteiten
De introweek is bedoeld als gezellige kennismaking met de studentenvereniging, waarna we hopen dat jullie allemaal lid worden van deze fantastische vereniging. Er is tijdens deze week geen sprake van ontgroeningsactiviteiten en je wordt ook zeker niet gedwongen een duik in de gracht te nemen of een oceaan leeg te drinken. Aan wal is het ook genieten geblazen.

Heb je verder nog vragen? Mail naar introducie@ichthusutrecht.nl.

Rozemarij is onze contactpersoon en staat dag en nacht klaar om je vragen te beantwoorden!

Zien we je tijdens deze spetterende introweek?
Bekijk hier het promotiefilmpje van Ichthus Utrecht
Bingo sites http://gbetting.co.uk/bingo with sign up bonuses