Agenda

Agenda

Maandag
16:00 ~ Hema Centrum
We beginnen de introweek bij de Hema. Kom gezellig na je college's langs voor een vier uurtje. Daar drinken we samen koffie met een gebakje en kletsen we een beetje.

18:00 ~ Sociëteit NSU
Het bestuur heeft lekker pannenkoeken voor ons klaargemaakt en die zullen we lekker met z'n allen oppeuzelen.

20:00 ~ Domtoren
Na het pannenkoeken eten vertrekken we naar de Dom om vanaf daar de stad te leren kennen tijdens een stadsspel. Maak je borst maar nat.

22:00 ~ Grand Café Lebowski
Om deze eerste dag mooi af te sluiten gaan we gezellig borrelen in Lebowski. Hier kom je waarschijnlijk ook nog wel eens een heuse Ichthiaan in het wild tegen.
Dinsdag
16:00 ~ Hema Centrum
Ook deze dag van de introweek wordt geopend met een koffie/thee moment, het zogenaamde 4-uurtje van de Hema. Kom langs al je tijd hebt.

18:00 ~ Domtoren
We verzamelen bij de Dom Toren voor een fietstocht door Utrecht, waarom? Omdat het dan tijd is voor de heerlijke maaltijden die Ichthianen voor jullie bereid hebben. De enige echte Tour de Hap.

21:45 ~ Onder de Dom
Hier heb je vooral je stem voor nodig.

22:00 ~ Grand Café Lebowski
We sluiten ook deze dag weer gezamenlijk af bij Lebowski voor een biertje, een cola, een wijntje of een sapje. Heerlijk om even bij te kletsen.
Woensdag
16:00 ~ Hema Centrum
Het is bijna te voorspellen, maar ook vandaag starten we weer met koffie/thee en een gebakje bij de Hema. Zo'n 4-uurtje gaat er altijd wel in!

18:00 ~ Nieuwe Kerk Utrecht
Vandaag nemen we een duik in de vereniging, de wekelijkse maaltijd zullen we bijwonen. Lekker eten en kennis maken met de Ichthianen die we nog niet tegengekomen zijn tijdens de eerdere activiteiten.

20:00 ~ Jaaropening
Aan het begin van dit nieuwe Ichthus seizoen zullen we een jaaropening houden. Wees erbij!
Donderdag
16:00 ~ Hema Centrum
En daar gaan we nog een keer, heerlijk een 4-uurtje nemen en kletsen met de rest. Ontzettend gezellig, maar dat heb je ondertussen ook wel gemerkt.

18:00 ~ Mc Donalds Lange Vie
We moeten wel goed voor onszelf zorgen, daar hoort stevig eten bij. Dat zullen we bij de Mc Donalds gaan doen? Ga jij voor een klassieke Big Mac of blijf je bij het thema en neem je een Filet 'o Fish?

19:00 ~ Vissenvoer Avond
Bij kennismaken met de vereniging hoort ook erachter komen hoe een ALV (Algemene Leden Vergadering) eruit ziet. Wees niet bang, het is geen lange zit en al helemaal niet saai!

22:00 ~ Feest
Op de donderdag sluiten we de introweek al voorzichtig een beetje af met een hartstikke leuk en gezellig feest. Ook hier zal je een hoop Ichthianen tegenkomen. Hijs jezelf in je mooiste water outfit en neem een sprong bij het feestgedruis.
Vrijdag
13:00 ~ Wilhelminapark
We zijn allemaal moe, uitgeput en vol van de indruk die we van de vereniging hebben. Om de week nog even in alle kalmte af te sluiten zullen we ons tegoed doen aan een American Picknick. Neem wat lekkers mee zodat we kunnen genieten van allerlei wereldse gerechten.
Bingo sites http://gbetting.co.uk/bingo with sign up bonuses