Commissie

Commissie

Commissie
Wij zijn de commissie van de komende introweek. Graag stellen wij ons alvast aan jullie voor zodat jullie precies weten met wie je te maken zult krijgen. Wij kijken er met z'n alles ontzettend naar uit om kennis te maken en ontzettend veel plezier te beleven!
 

Thomas Boekhout

Voorzitter
Ha! Wat leuk dat je interesse hebt in onze intro week. Ik ben Thomas en ik mag als kapitein van de commissie jullie door deze prachtige week loodsen. Ik studeer HBO Theologie en ben tweedejaars Ichthiaan. Maar wat nog wel het belangrijkst is, ik kijk er ontzettend naar uit jullie te mogen ontmoeten en een toffe week met jullie te hebben.

Groetjes Thomas

Amélie van Vugt

Secretaris
Hey! Superleuk dat je geïnteresseerd bent in de introductieweek van Ichthus. Ik ben Amélie, studeer rechten in de mooie binnenstad van Utrecht en ben alweer derdejaars Ichthiaan. Twee jaar geleden heb ik als kersverse eerstejaars meegedaan aan de introductieweek en daar heb ik geen moment spijt van gehad! Ichthus is voor mij een veelzijdige vereniging, vol gezellige mensen, waarmee je kunt nadenken over God en waamee je kunt genieten van fantastische avonden. Hopelijk zie ik je 9-13 september. Het belooft een spetterende week te worden!

Elize van Oostende

Penningmeester
Ahoyy lieve guppie! Wat super leuk dat je hier bent! Zoals je hierboven kan zien ben ik Elize, ik ben 20 jaartjes oud, tweedejaars Ichthiaan, en ga komend jaar beginnen aan de studie Verpleegkunde. Voorheen anderhalf jaar psychologie mogen doen, zodat ik heel goed kan observeren wie de mooiste schubben en sterkste vinnen heeft. Als penningmeester mag ik daarnaast ook jullie portemonnee leeg roven, maar vrees niet: het is maar een 10'tje! Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten en ik hoop dat je een fijne tijd mag hebben op deze mooie vereniging!

Adiosss!

Iris van Keulen

Huishoudelijk Coördinator
Hoi, ik ben Iris! :D Superleuk dat je geïnteresseerd bent in de introweek van Ichthus! 3 jaar geleden was ik zelf deelnemer en ik vond het oprecht een hele leuke week! Het chille is dat het daarna ook nog leuk blijft! :D :D Ik ben geneeskunde student dus meedoen is ook extreem veilig, wij DOMpelen (snap je de grap al??:)) je lekker onder in het dolfijne leven van Ichthus Utrecht! We gaan er een spetterende week van maken! Vergeet je zwemspullen niet en je wordt misschien wel thuisgebracht! :D

Tijmen van den Pol

PR
Zeg, hoe is het? Met mij is het fantastisch, fijn dat je dat vraagt. Wie ik ben? Tijmen, trots Ichthiaan, al vier jaren lang. Samen met met Renate verzorgen wij de PR. Tijdens de introweek zullen we er met de hele commissie voor jullie zijn. We hebben een spetterende introweek voor jullie in de petto! Dat staat natuurlijk als een paal boven water. Dus, ben je zo kalm als een zalm, zo glad als een aal, zo rood als een kreeft, of zo mager als een garnaal? Kijk je als een snoek op zolder naar deze spreekwoorden, heb je nu schelvisogen en vind je dat ik visserslatijn praat? Weet dan: Aan elke goede visser ontsnapt wel eens een aal. Een goede raad: Leef als een vis in het water. Voor nu dan: Later!
PS: Roep geen mosselen voordat ze aan wal zijn.
PPS: 't Mag vloeien, 't mag ebben' Die niet waagt zal 't niet hebben.

Renate Keijzer

PR
Heee! Wat geweldig leuk dat je geïnteresseerd bent in onze mooie vereniging! Ik ben Renate Keijzer, 21 jaar, alweer een vierdejaars Ichthiaan en hard op weg om de eeuwige rechtenstudent te worden ;) Samen met Tijmen ben ik verantwoordelijk voor de PR en ik heb heel veel zin om samen met jullie een geweldige introweek neer te zetten! Als sjaars was ik er echt van onder de indruk hoe welkom iedereen is bij Ichthus. Al halverwege mijn introweek was ik razend enthousiast over Ichthus en ik hoop jullie net zo enthousiast te maken. Ichthus is een geweldige plaats voor gezelligheid, vriendschappen, diepgang en een tweede thuis in je studententijd! Zie ik je 9 september? Hopelijk tot dan!

Challass

Rozemarij Dijksman

Contactpersoon
Heehoii! Wat superleuk dat je je wil laten onderdompelen in de Ichthuszee! Ik ben dus Rozemarij, tweedejaars Ichthiaan en derdejaars geneeskundestudent. Hoewel mijn studie veel tijd kost, ben ik afgelopen jaar toch bij Ichthus gegaan en dat was de beste keuze ooit. Ik bouw aan vriendschappen voor het leven, groei in m’n geloof en geniet van alle fantastische mensen en activiteiten bij Ichthus. Dat gun ik jullie als (p)leden ook! In de introweek ben ik jullie contactpersoon, oftewel degene die je mag bellen of appen als je een lekke band hebt, de brug open staat, of als je last-minute toch op het feestje blijft en een slaapplek nodig hebt.. Of als je gewoon zin hebt om even te kletsen, dat kan natuurlijk ook :).
Ahoyy!
Bingo sites http://gbetting.co.uk/bingo with sign up bonuses