Over Ichthus Utrecht

Over Ichthus Utrecht

Bekijk hier het promotiefilmpje van Ichthus Utrecht

Ichthus Utrecht is een christelijke studentenvereniging met ongeveer 180 leden. Het is een veelzijdige studentenvereniging waar onder andere geloof, gezelligheid, lezingen, betrokkenheid, sport en spel, muzikaliteit, diepgang en af en toe een feestje centraal staan.

De kern van Ichthus bestaat uit een wekelijkse Bijbelkring met een vast groepje mensen die je op deze manier beter leert kennen. De meeste kringen komen samen op dinsdagavond (een enkele op maandagavond) om met elkaar te eten en samen je geloof verdiept door God te zoeken. Er zijn verschillende soorten kringen, bijvoorbeeld de filosofiekring, de basiskring en de vrijwilligerswerkkring.

Verder is er iedere woensdag een maaltijd met de hele vereniging in de Nieuwe Kerk (Bollenhofsestraat 138a) in Utrecht. Na de maaltijd worden er vaak activiteiten georganiseerd zoals een lezing, een maatschappelijke actie, een algemene ledenvergadering, sport en spel of een Praise en Prayer (dienst waarin we samen bidden, zingen en God loven).

Ben jij in het diepe gedoken? Is de visvijver van het nieuwe studentenleven onbekend gebied? Heb je koudwatervrees of ga je gewoon graag kopje onder? Neem dan een duik in Ichthus Utrecht! Dan bouw je aan sociaal netwerk in de mooiste en gezelligste studentenstad van Nederland. Zo wordt Utrecht ook nog eens je thuis. Lijkt het je wat om kennis te maken met Ichthus Utrecht? Geef je dan op voor de introweek en kijk of je lid wilt worden!
Meer informatie over Ichthus Utrecht vind je op: https://www.ichthusutrecht.nl/

Bingo sites http://gbetting.co.uk/bingo with sign up bonuses